Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Hämtningsveckor

Hej,

Enligt ert meddelande så ska vi få hämtat 13 ggr /år. Vid vilka veckor gäller det. Hittills har vi bara ställt ut avfallskärlet vid behov (inte särskilt ofta). Men, om det ska vara fastlagda veckor behöver vi veta vilka veckor som gäller. Annars vill vi gärna fortsätta som tidigare och inte behöva bekymra oss om det är rätt vecka för fast hämtning eller ej. Under vintertid har vi endast behövt tömma kärlet ca var 6-7 vecka. Det blir något oftare på sommaren så då brukar det räcka med var 4:e vecka.
Tacksam för information.

Med vänlig hälsning

Kommentarer

 • Hej Kerstin

  Österåkers avfallshämtning kommer från 1 april att ske med abonnemangshämtning. Behovshämtning som tidigare kommer inte att fungera. Du behöver välja ett abonnemang som passar er.

  De abonnemangsformer som Roslagsvatten har tagit fram är anpassade för det stora flertalet abonnenter. De enskilda tömningarna för rest- och matavfall har inte blivit dyrare jämfört med tidigare. Exempelvis. varannan vecka 26 hämtningar á 990 kr vid utsortering av matavfall har inte höjts utan är fortsatt 38 kr/hämtning. Detsamma gäller för hämtningar var fjärde vecka.

  För att kunna specificera exakt vilken dag och vecka ni får hämtat behöver vi er adress. För att själv se hämtningsdag och vecka kan man gå in på mina sidor och få informationen där. 

  Hittar ni inte det ni söker går det bra att ringa vår
  Kundservice på 08-540 835 00 så hjälper vi er.  Med Vänlig Hälsning Karin
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.